Nauwkeurige warmteverliesberekeningen maakt Den Hartogh Adviesbureau met het gespecialiseerde VABI programma. Met dit programma kunnen wij de warmtebehoefte per vertrek en per gebouw heel precies berekenen. Op basis van de uitkomst kunnen we een duidelijk en deskundig advies geven voor de installaties die gebruikt kunnen worden.

Ons advies
Den Hartogh Adviesbureau heeft 30 jaar ervaring op het gebied van gebouwinstallaties. Wij geven u graag een gedegen advies! Warmteverliesberekeningen maken behoort ook tot onze werkzaamheden. Deze berekeningen voeren wij uit met software van VABI, zowel voor woningen en woongebouwen als voor utiliteitsgebouwen. Het gaat dan om VA101 Warmteverliesberekeningen. Naast berekeningen biedt Den Hartogh Adviesbureau ook ontwerpen en tekenwerk. Wij zorgen voor een totaalconcept: advies, berekening, ontwerp en, indien gewenst, projectbegeleiding. Kwaliteit staat altijd voorop! Wij voldoen daarom aan de benodigde NEN-normen en ISSO-publicaties:

  • NEN 5128: Energieprestatie van woonfuncties en woongebouwen.
  • NEN 2916: Energieprestaties van utiliteitsgebouwen.
  • NEN 5067: Koellastberekening voor gebouwen.
  • ISSO-51: Warmteverliesberekening voor woningen en woongebouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op!
Wilt u uw warmteverliesberekeningen laten maken door Den Hartogh Adviesbureau? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. U kunt daarvoor gebruik maken van het online contactformulier of u stuurt ons een e-mail. U kunt natuurlijk ook even bellen voor het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033-2458188. Hebt u vragen, dan beantwoorden we die vanzelfsprekend graag!

Wij verzorgen ook graag voor u: