De diameter voor een gasleiding laat u berekenen door Den Hartogh Adviesbureau, uw specialist op het gebied van gebouwinstallaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in gebouwinstallaties kunnen we u van een gedegen advies voorzien, gebaseerd op geavanceerde berekeningen!

Specialistische software
Om u een gedegen advies te kunnen geven omtrent uw gasinstallatie, dienen we eerst de minimale diameter van de gasleiding te berekenen. Dit doen we met de specialistische VABI-software, die is ontwikkeld om gasleidingstelsels te dimensioneren en te berekenen. We gebruiken hiervoor VA119 Gasleidingberekeningen. Bij de berekening maken we onderscheid in lagedruk- en hogedrukgasnetten. Kwaliteit staat bij Den Hartogh Adviesbureau altijd voorop. Daarom hanteren we de passende NEN-normen en ISSO-publicaties, zoals de NEN 1078: Voorziening voor gas met een werkdruk van ten hoogste 500 millibar. U kunt tevens bij ons terecht voor advies over onder andere:

  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Verwarmingsinstallaties
  • Brandbestrijding
  • Regelinstallaties

Naast advisering kunt u ons ook inschakelen voor het ontwerp en tekenwerk van diverse gebouwinstallaties en voor uw installatiewerkvoorbereiding en projectbegeleiding.

Neem contact op
Wilt u de diameter van uw gasleiding laten berekenen door de specialisten van Den Hartogh Adviesbureau? Dan kunt u ons voor een afspraak bereiken per e-mail of per telefoon via 033-2458188. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij verzorgen ook graag voor u: