Met de jarenlange ervaring van Den Hartogh Adviesbureau wordt een waterleiding berekening op de juiste manier uitgevoerd. Wij zitten al 30 jaar in het vak en beschikken daarom over een ruime ervaring en veel expertise met betrekking tot allerlei soorten gebouwinstallaties!

Nauwkeurige berekeningen
Bij het ontwerp van een waterleiding is de berekening van de leidingdiameter van groot belang. Wij berekenen de doorsnede van de leidingen voor warm, koud en circulatiewater. Op deze manier wordt de totale volumestroom van de benodigde druk uitgerekend. Den Hartogh Adviesbureau maakt hiervoor gebruik van VABI-software, om precies te zijn van VA100 Leidingnetberekeningen en VA109 Tapwaterberekeningen. Om een hoogstaande kwaliteit te waarborgen, nemen wij altijd de geldende NEN-normen en ISSO-publicaties in acht, onder andere met betrekking tot legionella-preventie:

  • NEN 1006: Algemene voorschriften voor leidingwaterinstallaties.
  • NEN 3215: Binnenriolering eisen en bepalingen.
  • ISSO-30: Leidingwaterinstallaties in woningen.
  • ISSO-18: Leidingnetberekening.
  • ISSO-30.5: Legionellacode voor woninginstallaties.
  • ISSO-55: Tapwaterinstallaties in woon- en utiliteitsgebouwen.

Naast de uitvoering van uitgebalanceerde berekeningen, kan Den Hartogh Adviesbureau eveneens installaties voor u ontwerpen en de installatiewerkvoorbereiding en projectbegeleiding op zich nemen.

Contactinformatie
Wilt u een waterleiding berekening laten uitvoeren door Den Hartogh Adviesbureau? Maak dan een afspraak met ons, door telefonisch contact op te nemen via 033-2458188, ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. We nemen graag de tijd om u te informeren!

Wij verzorgen ook graag voor u: