Den Hartogh Adviesbureau geeft u graag een helder advies over het ontwerp en de aanleg van waterinstallaties. In ruim 30 jaar hebben wij een uitstekende expertise opgebouwd op het gebied van gebouwinstallaties!

Onze expertise
Het adviseren over de aanleg van waterinstallaties behoort tot de expertise van Den Hartogh Adviesbureau. Het uitbreiden of aanleggen van waterleidingen is de taak van een erkend installateur. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan kan het bijvoorbeeld gebeuren dat legionellabacteri├źn zich in de waterleiding nestelen. Den Hartogh Adviesbureau informeert en adviseert u hier graag over! Met de software van VABI voeren wij VA100 Leidingnetberekeningen en VA109 Tapwaterberekeningen uit, om u van een deugdelijk advies te kunnen voorzien. Kwaliteit staat voor Den Hartogh Adviesbureau voorop! Daarom nemen wij altijd de geldende NEN-normen en ISSO-publicaties in acht:

  • NEN 3215: Binnenriolering eisen en bepalingen.
  • NEN 1006: Algemene voorschriften voor leidingwaterinstallaties.
  • ISSO-18: Leidingnetberekening.
  • ISSO-30: Leidingwaterinstallaties in woningen.
  • ISSO-30.5: Legionellacode voor woninginstallaties.

Den Hartogh Adviesbureau kan u niet alleen adviseren over de aanleg van waterinstallaties, maar kan ook zorg dragen voor het ontwerp ervan en voor uw werkinstallatievoorbereiding en projectbegeleiding.

Benader ons
Wilt u gebruik maken van de expertise van Den Hartogh Adviesbureau omtrent de aanleg van waterinstallaties? We adviseren u graag! Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons via 033-2458188, vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail. We zijn u graag van dienst!

Wij verzorgen ook graag voor u: