Een nauwkeurige warmteverliesberekening kunt u laten maken door Den Hartogh Adviesbureau. Wij werken op het gebied van calculatie met het geavanceerde VABI-programma. Met deze zeer specifieke software kunnen wij de warmtebehoefte per vertrek en per gebouw heel precies berekenen. Aan de hand van de verkregen gegevens brengen wij graag een deskundig advies uit.

Ruime ervaring
Al meer dan 30 jaar heeft Den Hartogh Adviesbureau ervaring op het gebied van gebouwinstallaties, waartoe het maken van een warmteverlies berekening natuurlijk ook behoort. Warmteverlies berekeningen maken wij voor diverse soorten gebouwen, zoals kantoren, utiliteitsgebouwen en woningen. Op het gebied van calculatie biedt Den Hartogh Adviesbureau u de VA101 Warmteverliesberekeningen. Daarnaast kan Den Hartogh Adviesbureau u van dienst zijn op het gebied van ontwerp en tekenwerk, geven wij u graag een gedegen advies en kunnen we uw installatiewerkvoorbereiding en projectbegeleiding verzorgen. Kwaliteit staat te allen tijde voorop! Wij voldoen daarom altijd aan de geldende NEN-normen en ISSO-publicaties voor warmteverlies berekening:

  • NEN 5128: Energieprestatie van woonfuncties en woongebouwen.
  • NEN 2916: Energieprestaties van utiliteitsgebouwen.
  • NEN 5067: Koellastberekening voor gebouwen.
  • ISSO-51: Warmteverliesberekening voor woningen en woongebouwen.

Neem contact met ons op
Indien u een warmteverlies berekening wilt laten maken door Den Hartogh Adviesbureau, neemt u contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u voor het bespreken van de mogelijkheden. Maak gebruik van ons contactformulier, stuur ons een e-mail of benader ons telefonisch via 033-2458188. Wij helpen u graag!

Wij verzorgen ook graag voor u: