Den Hartogh Adviesbureau geeft u graag een gedegen advies over het laten aanleggen van een luchtbehandelingsinstallatie. Al sinds 30 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van gebouwinstallaties!

Een prettig leef- en werkklimaat
Den Hartogh Adviesbureau geeft u graag een helder advies over het laten aanleggen van gebouwinstallaties. Wij kunnen u bijvoorbeeld uitstekend adviseren over de aanleg van een luchtbehandelingsinstallatie! Een dergelijke installatie zorgt voor een gezond werk- en leefklimaat, op werkplekken en in woningen. Een luchtbehandelingsinstallatie draagt daarnaast bij aan het voorkomen van vochtproblemen en is zuinig met energie. Om de kwaliteit van uw uiteindelijke installatie te waarborgen, neemt Den Hartogh Adviesbureau bij het geven van een advies altijd de betreffende VABI-berekeningen, NEN-normen en ISSO-publicaties in acht. Bij een luchtbehandelingsinstallatie gaat het dan om:

  • VA104: Luchtkanaalberekeningen
  • VA112: Geluid in luchtkanaalberekeningen
  • NEN 1087: Ventilatie van gebouwen. Bepalingsmethoden voor nieuwbouw.
  • ISSO-17: Luchtkanaalberekening.
  • ISSO-58: Luchtverwarming voor woningbouw.

Den Hartogh Adviesbureau gaat graag een stap verder voor u en kan tevens calculaties uitvoeren en installaties ontwerpen. Ook ontfermen wij ons graag over uw installatiewerkvoorbereiding en de projectbegeleiding.

Een afspraak maken
Wilt u gebruik maken van de expertise van die Den Hartogh Adviesbureau u biedt bij een luchtbehandelingsinstallatie, dan nodigen we u uit een afspraak met ons te maken. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel naar 033-2458188, dan helpen we u graag verder.

Wij verzorgen ook graag voor u: