Koellastberekeningen kunt u laten maken bij Den Hartogh Adviesbureau, de specialist op het gebied van gebouwinstallaties. Met ruim 30 jaar ervaring berekenen onze vakmensen snel en nauwkeurig het minimale koelvermogen binnen een gebouw.

Berekeningen met VABI
Den Hartogh Adviesbureau voert koellastberekeningen uit met VABI-software. Met de berekeningen wordt bepaald wat het minimale koelvermogen is dat een gebouw nodig heeft om de juiste luchtvochtigheid en ruimtetemperatuur te kunnen handhaven. Dit wordt aan de hand van de bouwkundige constructies, de interne warmtelasten en de oriëntatie van het gebouw berekend. Specifiek gebruiken we hiervoor de VABI-software VA102 Koellastberekeningen. Den Hartogh Adviesbureau staat altijd in voor kwaliteit en volgt daarom nauwgezet de geldende NEN-normen en ISSO-publicaties:

  • NEN 5067: Koellastberekening voor gebouwen.
  • ISSO-48: Klimaatplafonds/koelplafonds richtlijnen voor ontwerp en uitvoering.
  • ISS0-47: Hydraulische schakelingen voor koelen.

Naast het uitvoeren van berekeningen, kunt u Den Hartogh Adviesbureau inschakelen voor het ontwerp en tekenwerk van al uw gebouwinstallaties. Wij nemen ook graag de installatiewerkvoorbereiding en projectbegeleiding in handen.

Contact opnemen
Wilt u gebruik maken van de expertise die Den Hartogh Adviesbureau u biedt bij koellastberekeningen? Voor een afspraak kunt u ons een e-mail sturen, ons contactformulier invullen of bellen naar ons telefoonnummer 033-2458188. Wij staan voor u klaar!

Wij verzorgen ook graag voor u: