Berekening gasleiding

De berekening van een gasleiding laat u verzorgen door Den Hartogh Adviesbureau, de specialist op het gebied van gebouwinstallaties. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring met gebouwinstallaties en kunnen u voorzien van een gedegen advies, gebaseerd op geavanceerde berekeningen!

Uitstekende kwaliteit
Met een berekening voor een gasleiding wordt de minimale diameter van een gasleiding bepaald. Hiervoor maken wij gebruik van VABI-software. Dit programma is ontwikkeld om gasleidingstelsels te dimensioneren en te berekenen met VA119 Gasleidingberekeningen. Bij de berekening wordt onderscheid gemaakt tussen lagedruk- en hogedrukgasnetten. De diameters van genormaliseerde leidingmaterialen worden bij dit programma gehanteerd. Wij stellen kwaliteit voorop en hanteren daarom altijd de passende NEN-normen en ISSO-publicaties, zoals de NEN 1078: Voorziening voor gas met een werkdruk van ten hoogste 500 millibar. Naast de berekening voor uw gasleiding kunt u bij Den Hartogh Adviesbureau ook terecht voor advies over onder meer:

  • Brandbestrijding
  • Verwarmingsinstallaties
  • Luchtbehandelingsinstallaties
  • Regelinstallaties

Wij verzorgen graag uw ontwerp en tekenwerk en kunnen tevens instaan voor uw installatiewerkvoorbereiding en projectbegeleiding.

Reageer vandaag nog
Wilt u gebruik maken van de expertise die Den Hartogh Adviesbureau u biedt bij de berekening voor een gasleiding? Voor een afspraak kunt u een e-mail sturen, ons contactformulier invullen of ons telefonisch benaderen via 033-2458188. Wij zijn u graag van dienst!

Wij verzorgen ook graag voor u: